Author Topic: Site Builder Keeps Failing with Instant Mobile Video Site  (Read 573 times)

Offline Jack777

  • Jr. Member
  • Posts: 22
    • View Profile
Site Builder Keeps Failing with Instant Mobile Video Site
« on: February 12, 2020, 09:01:15 PM »
Just downloaded the Reflexology Instant Mobile Video Site from February 2020

I followed the instructions to the letter and downloaded the necessary pages.

When I use the site builder tool, it keeps showing an error;

--------------------------------------------------------------
Failed to copy file into "assets folder"
D:\\............\ReflexologyInsMobSite_mrrg\assets\bootstrap-carousel-swipe\bootstrap-carousel-swipe.js
--------------------------------------------------------------

It simply won't produce the pages.

I am guessing it may be because of the File names being too long, because it's usually the case for this type of errors, however I'm not really sure.

Has anyone else had the same experience?

how can I solve this?

I've attached a screenshot. please check the error message.

Thank you.




Offline Simply Creative

  • Sr Member
  • Posts: 2,423
  • Delivering better pizza
    • View Profile
Re: Site Builder Keeps Failing with Instant Mobile Video Site
« Reply #1 on: February 13, 2020, 06:44:18 PM »
You must be using the templates folder as the output folder.
Try creating a new, empty folder for that.
Working example from using that solution:
http://karendenning.com/mobilevideosite
 :::tu
~Karen




Offline Jack777

  • Jr. Member
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: Site Builder Keeps Failing with Instant Mobile Video Site
« Reply #2 on: February 14, 2020, 03:37:43 AM »
You must be using the templates folder as the output folder.
Try creating a new, empty folder for that.
Working example from using that solution:
http://karendenning.com/mobilevideosite
 :::tu
~Karen

Hi Karen, thank you for your reply.

I have tried everything you said. It's still the same.
It's still giving errors.

I've also tried it with the other ones, and exactly the same problem.

Can you walk me through this process as to how you do it?

is there a video I can watch for this that shows exactly what to do?

I don't think I'm doing anything wrong, but then again I must be doing something wrong.
It's really annoying Not to be able to do this as I can see from your link you did perfectly.

if it works for you, then it's got to work for me, I must figure this out.

Offline Jack777

  • Jr. Member
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: Site Builder Keeps Failing with Instant Mobile Video Site
« Reply #3 on: February 14, 2020, 03:44:36 AM »
While it's trying to create the files, it pops up a message saying the file names are too long for the destination folder?

attached the image for it. How would I fix that? any ideas?

Offline Simply Creative

  • Sr Member
  • Posts: 2,423
  • Delivering better pizza
    • View Profile
Re: Site Builder Keeps Failing with Instant Mobile Video Site
« Reply #4 on: February 14, 2020, 11:48:25 PM »
Are your starting folder & destination folder on desktop? Just guessing that you might have one or both located within a deep subfolder. Try placing them there instead of nested. That should shorten the filenames and copy the assets over without error(s). :-)

~Karen

Offline Simply Creative

  • Sr Member
  • Posts: 2,423
  • Delivering better pizza
    • View Profile
Re: Site Builder Keeps Failing with Instant Mobile Video Site
« Reply #5 on: February 15, 2020, 01:07:01 AM »
Here's how I set it up on my computer & everything copied over just fine.


Offline Jack777

  • Jr. Member
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: Site Builder Keeps Failing with Instant Mobile Video Site
« Reply #6 on: February 15, 2020, 06:20:07 AM »
Thank you very much for your efforts! I appreciate it.
It was a lot of help.

I've got got it working now.
I've change the directory from my external hard drive to my local drive and it worked.

I'm still trying to figure out all the other parts in the software, I'm sure I will master it soon.

Thanks again.